Víno tradiční rakouské odrůdy Zweigelt pochází z vinice Grabenacker. Ta má díky své délce různé půdní a mikroklimatické vlastnosti. Proto je rozdělena do třech sekcí, které dávají Zweigeltu různé chuťové nuance.
Víno prošlo vinifikací výlučně v tradičních otevřených fermentačních nádobách s několikrát denně jemným ručním drcením rmutu, 100% malolaktickou fermentací a dalším zráním po dobu cca 12 měsíců v použitých barikových soudcích. Díky tomu má víno kromě nezaměnitelného "zweigeltovského" aroma tmavého peckového ovoce, zejména černých višní, i krásný nádech sladších, až marmeládových tónů spojených s vjemem pečeného toastu. V chuti krásně hladké, ovocné opět s převahou černé peckoviny. Dochuť delší, plná a příjemná.
Pro případné párování tohto vína s jídlem doporučujeme těžší italskou pastu, nebo grilované červené maso.